top of page

Nieuws augustus 2020

Op 10 augustus openen we onze deuren weer voor een nieuw seizoen! Lees deze korte nieuwsbrief en je bent weer helemaal op de hoogte!
Riba 10 di ougustus nos lo habri atrobe! Lesa e buletin aki pa bo ta na altura di tur kos!
On the 10th of August we will open our doors again for a new season! Read this newsletter and you're fully up to date again!

COVID-19

We zijn erg blij dat Corona nog geen lokale uitbraak heeft op het eiland. We willen dit graag zo houden maar daarvoor moeten we ons samen aan de gestelde voorzorgsmaatregelen houden. "We are only as strong as we are united", het werkt alleen als iedereen zich samen inzet.
Wij vragen aan alle ouders/verzorgers of zij het volgende in acht willen nemen:

Wij vragen om het kind nog tenminste 10 dagen niet naar les te brengen na aankomst uit het buitenland, of als jullie bezoek hebben ontvangen van iemand uit het buitenland.
Dit geldt ook als er bezoek komt in de komende maanden. De gemiste lessen kunnen uiteraard ingehaald worden.

We hopen dat iedereen dit begrijpt en zijn/haar verantwoordelijkheid hierin neemt.

Software

Wij zijn op dit moment aan het vernieuwen naar een softwareprogramma: StudioCloud. Op dit moment is het nog even wennen maar het moet de administratie van onze school een stuk makkelijker gaan maken! Laat ons aub weten als er iets niet werkt of niet duidelijk is, dan kunnen wij hier aan werken!

Afscheid

Deze afgelopen vakantie hebben wij afscheid moeten nemen van maar liefst 16 (!!) leerlingen die allemaal geslaagd zijn en nu verder gaan studeren in het buitenland.
Met een lach en een traan hebben we afscheid genomen en we wensen deze mooie dames en heer heel veel succes!

Yorviq

We willen wel graag iemand in het zonnetje zetten waar we ontzettend trots op zijn; Yorviq. Yorviq is aangenomen op de vooropleiding theater in Utrecht, waar hij zich verder kan ontwikkelen in zijn passie op de theatervloer. We gaan je enorm missen maar you go and chase that dream, boy!!

Izabella

We moeten nog iemand in het zonnetje zetten: met trots kunnen we vertellen dat Izabella is aangenomen op de Dansacademie in Amsterdam! Ze gaat beginnen aan de HBO docentenopleiding, waar ze zeker ontzettend op haar plek zal zijn. Lieve Izabella, we weten dat je hiernaar leeft, so do we: never miss a chance to dance!

Welkom!

We heten een nieuwe juf welkom in de school! We stellen je graag voor aan Liselot. Liselot heeft in 2013 haar opleiding tot docent dans afgerond aan de HBO dansacademie ArtEZ in Arnhem. Sindsdien heeft ze op verschillende scholen lesgegeven en is superenthousiast om dit nieuwe avontuur op Curacao te starten!

Facelift

Behalve de software, heeft ook de school een facelift gekregen. Met 9 hele enthousiaste meiden hebben we de school van binnen he-le-maal opnieuw geverfd. Strak en schoon, ready voor een heel nieuw jaar! Lieve Alexandra, Maxime, Aimee, Philine, Kaina, Tessa, Shaleen, Anjali en Taiz, super bedankt voor jullie gezellige, enthousiaste en goede hulp!

bottom of page